Menosten kylä
-   meidän Menonen

Kylätalon vuokraus

Kyläyhdistys vuokraa Kylätalon tiloja, kylätaloa ja saunaa, yhdistyksille ja yksityishenkilöille. Kylätalolla olevat astiat kuuluvat vuokran hintaan. Maksimi henkilömäärä on 100.  Kylätalon vuokra on 120 €/vrk ja pidempi aika on neuvoteltavissa. Iltatilaisuuden vuokra on 20 €/ilta. Saunaa vuokrataan myös erikseen.  Varauksia ottaa vastaan Teija Ryyppö numerossa 044 518 8792. 

Kotona järjestettäviin juhliin Kylätalolta voi vuokrata matalia ja syviä lautasia, ruokailuvälineitä, laseja, kahviastiastoja ja isoa kahvinkeitintä, pöytäliinoja, valkoisia ulkokäyttöönkin sopivia tuolirivejä. Soitto Teijalle silloinkin. 

Vuokraushinnat

                                                   Kahviastiasto                                              Ruokailuastiasto

1-49 hengelle                                  15 €                                                                  15 €

50-100 hengelle                             30 €                                                                 30 €


Pöytäliinat, valkoisia tai kellertäviä, 5 €/kpl.

Iso pöytäliina, punainen tai valkoinen, 20 €/kpl.

Iso kahvinkeitin 10 €/kerta.


Kylätalon varustukseen kuuluu pesukone, pieni suihku, 3 WC:tä, kotikeittiö, jossa tiskikone, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, kaksi isoa jääkaappia sekä pakastin.

Kylätalolta löytyy myös pesukone sekä mankeli, joita voi tulla käyttämään pientä korvausta vastaan. 

Kyläyhdistykseltä on mahdollista vuokrata isoa paellapannua.

Menosten lava

Menosten lava, Menosten Vilpola, VPK:n lava, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Vuosien saatossa Menosten lavalla on esiintynyt legendaarisimmat iskelmätaivaan tähdet Olavi Virrasta Paula Koivuniemeen.

Menosten lavan omistaa VPK. Nostalgisen mutterilavan lisäksi tontilta löytyy erillinen kahvio-rakennus. Lavalla on järjestetty perinteisiä lavatansseja jo 70-vuoden ajan, mutta myös huutokauppoja, kesäjuhlia, tanssikursseja ja erilaisia illanviettoja. 

Näitä kahta kohdetta, Kylätaloa ja lavaa, voi vuokrata yhtäaikaa. Rakennusten etäisyys on vain n. 150 m.