Menosten kylä
-  meidän Menonen

Kylätalo on jälleen vuokrattavissa!

Kylätalon ison luokan eli salin pintaremontti on valmis ja tila on juhlakäyttöön vuokrattavana. Sauna on edelleen remontissa, joten sitä ei ole mahdollista vuokrata tällä hetkellä.

Kyläyhdistys vuokraa Kylätalon tiloja, kylätaloa ja saunaa, yhdistyksille ja yksityishenkilöille. Kylätalolla olevat astiat kuuluvat tilavuokran hintaan. Maksimi henkilömäärä Kylätalossa on 100.  Kylätalon vuokra on 150 €/vrk ja pidempi aika on neuvoteltavissa. Iltatilaisuuden vuokra on 30 €/ilta. Saunaa vuokrataan erikseen, mutta se on siis tällä hetkellä remontissa. Varauksia ottaa vastaan Teija Ryyppö numerossa 044 518 8792. 

Kotona järjestettäviin juhliin Kylätalolta voi vuokrata matalia ja syviä lautasia, ruokailuvälineitä, laseja, valko- ja punaviinilaseja sekä kuohuviinilaseja, kahviastiastoja ja isoa kahvinkeitintä, pöytäliinoja ja valkoisia ulkokäyttöönkin sopivia tuolirivejä. Soitto Teijalle silloinkin. Vuokrattavana on myös iso paellapannu rengaspolttimella, halkaisija n. 1 m.


Vuokraushinnat

ASTIASTOT

                          

Hinta/kpl 

Kahviastiasto 

 0,50 €       

  Ruoka-astiasto

  0,50 €

                           

Kahviastiastoon kuuluvat kuppi/mehulasi, leivoslautanen, lusikka.

Ruoka-astiastoon kuuluvat matala tai syvä lautanen, lusikka tai veitsi ja haarukka sekä juomalasi. 


VIINILASIT


Hinta/12 kpl

Valkoviinilasit

5 €

Punaviinilasit

5 €

Kuohuviinilasit

5 €


Pöytäliinat, valkoisia tai kellertäviä 5 €/kpl 

Iso pitopöydän juhlaliina, punainen tai valkoinen, 20 €/kpl.

Iso kahvinkeitin 10 €/kerta.

Paellapannu ja rengaspoltin, ilman kaasupulloa, 25 €/vrk. 

Kylätalon varustukseen kuuluu pesukone, pieni suihku, 3 WC:tä, kotikeittiö, jossa on tavallinen tiskikone, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, kaksi isoa jääkaappia sekä pakastin.

Kylätalolta löytyy myös pesukone sekä mankeli, joita voi tulla käyttämään pientä korvausta vastaan. 


Menosten lava

Menosten lava, Menosten Vilpola, VPK:n lava, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Vuosien saatossa Menosten lavalla on esiintynyt legendaarisimmat iskelmätaivaan tähdet.

Menosten lavan omistaa Menosten VPK. Nostalgisen mutterilavan lisäksi tontilta löytyy erillinen kahvio-rakennus. Lavalla on järjestetty perinteisiä lavatansseja jo yli 70-vuoden ajan, mutta myös huutokauppoja, kesäjuhlia, tanssikursseja ja erilaisia illanviettoja. 

Näitä kahta kohdetta, Kylätaloa ja lavaa, voidaan vuokrata myös yhtä aikaa. Rakennusten etäisyys on vain n. 150 m.  Menosten lavaa vuokraa Menosten VPK.