Menosten kylä
-  meidän Menonen

Kylätalo on jälleen vuokrattavissa!

Kylätalon ison luokan eli salin pintaremontti on valmis ja tila on juhlakäyttöön vuokrattavana. Saunarakennus on myös valmistunut ja myös sitä on mahdollisuus vuokrata joko yhdessä kylätalon kanssa tai erikseen. Saunarakennuksessa on kaksi huonetta ja pukuhuone sekä sauna.

Kyläyhdistys vuokraa Kylätalon tiloja, kylätaloa ja saunaa, yhdistyksille ja yksityishenkilöille. Kylätalolla olevat astiat kuuluvat tilavuokran hintaan. Maksimi henkilömäärä Kylätalossa on 100 hlöä.  Kylätalon vuokra on 150 €/vrk ja pidempi aika on neuvoteltavissa. Iltatilaisuuden, esim. 1-2 tunnin kokous, vuokra on 30 €/ilta. Saunaa vuokrataan erikseen. Varauksia ottaa vastaan Hilkka Harju puh. 040 5444 610.

Kotona järjestettäviin juhliin Kylätalolta voi vuokrata matalia ja syviä lautasia, ruokailuvälineitä, laseja, valko- ja punaviinilaseja sekä kuohuviinilaseja, kahviastiastoja ja isoa kahvinkeitintä, pöytäliinoja ja valkoisia ulkokäyttöönkin sopivia tuolirivejä. Soitto Hilkalle silloinkin. Vuokrattavana on myös iso paellapannu rengaspolttimella, halkaisija n. 1 m.


Vuokraushinnat

ASTIASTOT

                          

Hinta/kpl 

Kahviastiasto 

 0,50 €       

  Ruoka-astiasto

  0,50 €

                           

Kahviastiastoon kuuluvat kahvikuppi tassilla/mehulasi, leivoslautanen, lusikka.

Ruoka-astiastoon kuuluvat matala tai syvä lautanen, lusikka tai veitsi ja haarukka sekä juomalasi. 


VIINILASIT


Hinta/12 kpl

Valkoviinilasit

5 €

Punaviinilasit

5 €

Kuohuviinilasit

5 €


Pöytäliinat, valkoisia tai kellertäviä 5 €/kpl 

Iso pitopöydän juhlaliina, punainen tai valkoinen, 20 €/kpl.

Iso kahvinkeitin 10 €/kerta.

Paellapannu ja rengaspoltin, ilman kaasupulloa, 25 €/vrk. 

Kylätalon varustukseen kuuluu pieni suihku, 3 WC:tä, kotikeittiö, jossa on tavallinen tiskikone, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, kaksi isoa jääkaappia sekä pakastin.

Kylätalolta löytyy myös pesukone sekä mankeli, joita voi tulla käyttämään pientä korvausta vastaan sovittavana aikana. 

Yhteydenotot Hilkka Harju puh. 040 5444 610 tai menostenkylayhdistys@gmail.com. 


Menosten lava jo vuodesta 1949

Menosten lava, Menosten Vilpola, VPK:n lava, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Vuosien saatossa Menosten lavalla on esiintynyt legendaarisimmat iskelmätaivaan tähdet.

Menosten lavan omistaa Menosten VPK. Nostalgisen mutterilavan lisäksi tontilta löytyy erillinen kahvio-rakennus. Lavalla on järjestetty perinteisiä lavatansseja jo yli 70-vuoden ajan, mutta myös huutokauppoja, kesäjuhlia, tanssikursseja ja erilaisia illanviettoja. 

Näitä kahta kohdetta, Kylätaloa ja lavaa, voidaan vuokrata myös yhtä aikaa. Rakennusten etäisyys on vain n. 150 m.  Menosten lavaa vuokraa Menosten VPK.